The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Članovi AK “Puls” iz Tomislavgrada uspješni na jučer održanom Dalmacija Ultra Trail!

Članovi AK “Puls” iz Tomislavgrada uspješni na jučer održanom Dalmacija Ultra Trail!

18.10.2020.godine

Članovi AK “Puls” iz Tomislavgrada uspješni na jučer održanom Dalmacija Ultra Trail!

 

učer je održan Dalmacija Ultra Trail, međunarodna trail utrka a mjesto događanja je grad Omiš.  Na utrci je sudjelovalo i 11 članica/članova AK “Puls” i AK”Puls”-Hajdučka družina i bili vrlo uspješni!

U sklopu manifestacije održale su se dvije utrke Sea DUT, sa startom iz Makarske dužine 56 km i Ethno DUT, sa startom iz Dugog Rata dužine 18 km.

Ove godine, zbog svima znane situacije, međunarodna utrka Dalmacija Ultra Trail bila je nešto skromnija. Kako na najdužoj utrci, Mountain DUT, dugoj 120 km većinom sudjeluju strani natjecatelji, a sama utrka zahtjeva jako veliku logističku potporu i velik broj volontera ove godine je otkazana.

Kraća utrka na 18 kilometara, na kojoj su sudjelovali “Pulsaši” iz Tomislavgrada,  startala je jučer u 13 sati iz Dugog Rata odakle se penje preko Poljičke kose do sela poljičkog zaleđa, te se preko predjela Lisičine starim putem kojim su se nekada služili poljički težaci, spušta u Omiš.

Vrijeme je, kažu duvanjski trkači bilo idealno, podobro naporno, pa je veliki uspjeh i završiti utrku, jer se 18 km i  800 metara uspona po izuzetno teškom, krškom, dalmatinskom terenu.

Članovi AK “Puls” i Hajdučke družine postigli su sljedeće rezultate: od žena najbolji rezultat ostvarila je Josipa Baković koja je osvojila 3.  mjesto, od muškaraca Ljuban Gudelj je bio 5-ti, Tomislav Batarilo -Toša 10-ti , a Mario Kovačević  11-ti u ukupnom poretku.

 

 

Tomislavnews