The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Veleposlanik Češke Republike u BiH posjetio općinu Tomislavgrad

Veleposlanik Češke Republike u BiH posjetio općinu Tomislavgrad

ceskiveleposlanik1.JPG - 181.45 kb

Veleposlanik Češke Republike u Bosni i Hercegovini gosp. Tomáš Szunyog u srijedu je posjetio Općinu Tomislavgrad. Tom prigodom, u pratnji predsjednika Općinskog vijeća Tomislavgrad, gosp. Mate Kelave, obišao je spomen obilježje poginulim češkim časnicima u naselju Stipanići koji su stradali 1998. godine u padu helikoptera na tom području.

Gosp. Kelava upoznao je gosta s poviješću naše Općine kao i sa trenutnim problemima, ali i sa razvojnim projektima, nadajući se da ćemo u narednom razdoblju zajedničkim snagama doprinijeti razvoju naše općine i u nadi da će gosti ponijeti lijepe utiske iz našeg Tomislavgrada.

Veleposlanik Tomáš Szunyog je istaknuo kako je cilj ove posjete upoznavanje sa općinom Tomislavgrad i ovom regijom. Naglasio je kako će tražiti mogućnosti sklapanja prijateljstava ove regije sa nekom od regija iz Češke Republike. Također je istaknuo da je Bosna i Hercegovina izabrana za jednu od pet prioritetnih država za razvojnu suradnju za vremensko razdoblje od 2010. do 2017. godine gdje se, kroz projekte, nastoji pomoći razvoju lokalnih zajednica. Bilo je govora i o konkretnim projektima na području MZ Sarajlije.