Sarajlije Tomislavgrad
The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ilija Mašić, miljenik Pecare se lijepim riječima oprostio od navijača, kluba i suigrača

Ilija Mašić, miljenik Pecare se lijepim riječima oprostio od navijača, kluba i suigrača

06. lipnja 2023. godine

Ilija Mašić, miljenik Pecare se lijepim riječima oprostio od navijača, kluba i suigrača

...jer ako igraš za Široki, a nisi sretan, imaš neki problem...

Upravo ovim riječima Ilija Mašić se oprostio od suigrača, navijača, kluba i stanovnika Grad Široki Brijeg u kojem je proveo posljednjih osam godina svoga života. U svoj Široki Brijeg stigao je kao šesnaestogodišnjak iz rodnoga Tomislavgrada.

U gradu na rijeci Lištici se školovao, nogometno izgradio, a onda i debitirao za seniorsku momčad NK Široki Brijeg 2. listopada 2019. godine u susretu 1/16 finala Kupa BiH protiv FK Sarajevo (3:2) na Pecari.

Za Iliju Mašića definitivno se može reći kako je obilježio jedno razdoblje kluba s Pecare. Zbog svoje požrtvovnosti i davanja maksimuma na terenu u plavo-bijelom dresu vrlo brzo je postao ljubimac navijača, jednako omiljen među suigračima, trenerima, sugrađanima. U njegovoj igri za Široki Brijeg vidio se poseban žar. Bio je stožerni igrač obrane u svojoj posljednjoj, najboljoj sezoni na Pecari kada je i postao (do)kapetan svoga matičnog kluba.

U dresu Širokog Brijega ukupno je nastupio 78 puta, dodao dvije asistencije te postigao tri pogotka, od kojih se posebno pamti njegov prvijenac u hercegovačkom derbiju protiv HŠK Zrinjski Mostar pred krcatim tribinama Pecare u listopadu prošle godine.

Ilija, hvala za sve! Sretno u nastavku karijere! Sretno u NK Lokomotiva Zagreb – napisali su u NK Široki Brijeg.