The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kako je vraćen sud u Tomislavgrad?

Kako je vraćen sud u Tomislavgrad?

02. studenog 2020. godine

sud-696x522.jpg - 46,75 kB

Kako je vraćen sud u Tomislavgrad?

Kako sto puta izgovorena laž ne bi postala istina, obraćamo se javnosti ovim priopćenjem.

petar-ante-2018.jpg - 54,52 kB

Prilikom boravka Predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare u Tomislavgradu iznesena je neistina vezana za ponovno osnivanje Općinskog suda u Tomislavgradu. Naime, gospodin Čavara je rekao kako je u Parlamentu Federacije BiH konačno usvojena inicijativa Joze Bagarića koji je od 2010. do 2018. godine bio zastupnik u Parlamentu FBiH. Istina je kako je gospodin Jozo Bagarić bio dva mandata u Parlamentu Federacije BiH, istina je kako je nekoliko puta bezuspješno predlagao ovu inicijativu, zadnji put 2017. godine, naravno bezuspješno kao i ranijih puta, unatoč činjenici kako je u mandatu 2014. – 2018. bio i predsjednik kluba HDZ-a u Parlamentu! Istina je i kako je gospodin Čavara glasovao za ovu inicijativu, ali NIJE ISTINA da je Inicijativa predložena u starim sazivima nego je istina kako su inicijativu za izmjenu Zakona o sudovima u FBiH predložila, podržala i izlobirala dvojica zastupnika Hrvatskog nacionalnog pomaka Petar Galić i Ante Baković, po kojima i sama inicijativa i nosi naziv.

Kako je već poznato inicijativu za Izmjenu Zakona o sudovima u FBiH podnijeli smo još u veljači 2020. godine, na koju je Federalna Vlada dala suglasnost u srpnju. Istina je i kako je Zastupnički dom Parlamenta FBiH na svojoj 15. redovitoj sjednici podržao Prijedlog Zakona o izmjeni i dopuni Zakona o sudovima-predlagatelji: Petar Galić i Ante Baković.

Zastupnici Hrvatskog nacionalnog pomaka

Petar Galić i Ante Baković