Sarajlije Tomislavgrad
The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Mirna Papić je ”Prvi glas Duvna”

Mirna Papić je ”Prvi glas Duvna”

2. travnja 2024

Mirna Papić je ”Prvi glas Duvna”

mirna_papic.jpg - 55,35 kB

Mirna Papić pobjednica je glazbene manifestacije “Prvi glas Duvna 2024.”, koja je u organizaciji Kulturno informativnog centra (KIC) i Radija Tomislavgrad u utorak održana u Gradskoj kino-dvorani u Tomislavgradu.

S izvedbom pjesme “Ne kuni me, ne ruži me, majko”, Mirna je članove žirija, kojeg su činile osobe iz svijeta glazbe s prostora općine Tomislavgrad (Zrinka Lukač, Tiho Baković, Pere Tokić, Ivan Radoš i Veselko Letica) pridobila svojom interpretacijom i bojom glasa te je proglašena pobjednicom manifestacije.

Drugo mjesto pripalo je Mislavu Staniću koji je izveo pjesmu “Tako mi nedostaješ”, a treće mjesto Ani Batarilo i pjesmi “Dvije muzike”.

Osim žirija glasala je i publika te je njihovim glasovima i također glasovima slušatelja Radija Tomislavgrad pobjednik ovogodišnjega izbora Mislav Stanić.

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je do sada najmanje natjecatelja, njih 10, a kao prateći bend nastupila je glazbena skupina Afrodita.